Praktische gegevens

Praktische gegevens

       Monique van den Assum startte haar praktijk in 2000 met reflexologie. Om haar behandelingen te laten integreren in de totale gezondheid, heeft zij zich verder opgeleid tot darm- en natuurvoedingstherapeut met een basis van orthomoleculaire kennis. Fecesanalyse en voedingstolerantie-onderzoek maken integraal deel uit van haar werkplan. Zij schoolt zich voortdurend bij.
     
  De praktijk is te vinden in Wassenaar, Kerkstraat 45. Makkelijk toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Parkeren voor de deur met een parkeerschijf (2 uur). OV-bushalte Oldenbarneveldtlaan.
  
     Monique is lid van VNRT (vereniging van Nederlandse reflexzone therapeuten) en is Basistherapeut BCZ. De behandeling duurt in de meeste gevallen 1 uur en kost €60,= . Sommige verzekeraars geven vergoeding; graag zelf even checken onder vermelding van mijn naam en dat ik lid ben van VNRT, RBCZ en SCAG.
     
Met welke klachten kun je terecht? Met iets wat al chronisch is, met een wens om beter te slapen en te kunnen ontspannen, met vragen over de spijsvertering en de stoelgang, met de wens om gezonder te leven en verdere klachten te vermijden.